Korrekt størrelse

Sådan finder du den rigtige størrelse.

Guide

Den rigtige størrelse

Så er de landet – dit nye lækre køb fra Copenhagenshoes, og du kan naturligvis slet ikke vente med at tage dem i brug, men inden du kaster dig ud i at lave de vildeste moves på dansegulvet, eller viser dem til veninderne, så vil vi gerne hjælpe dig med nogle gode råd omkring læder, størrelse og pasform.

Nye sko skal man ofte vænne sig til, og man kan være i tvivl om hvorvidt de passer helt rigtigt. Følg disse råd for at få den bedst mulige oplevelse med dit køb.

• Gå rundt med skoene på, helst på et gulvtæppe, så skåner du sålerne i tilfælde af at de skal returneres.
• Undlad at teste skoene uden strømper. Brug de strømper du normalt anvender.
• Husk at tage begge sko/støvler på, og gå minimum rundt i 5 minutter.
• Kontakt os hvis du er i tvivl og har spørgsmål. Tina sidder klar til at hjælpe dig

Måske føler du at dine nye sko/støvler sidder lidt for stramt? Her skal man huske på, at læder vil forme sig 100% efter din fod. Det er en af fordelene ved at vi syer vores styles i virkelig gode skindkvaliteter. Over din vrist og i bredden vil en sko/støvle altid give sig lidt. Læder har naturligvis også sine begrænsninger, og materialet kan ikke give sig i længden. Oplever du at skoen/støvlen sidder meget stramt, så anbefaler vi at du går en størrelse op.

Føles skoen stram i hælen og/eller ude ved tæerne, så er der stor sandsynlighed for at den valgte størrelse er for lille. Her skal du vælge et nummer større. Er skoen/støvlen løs ved hælen og/eller tæerne, så skal du en størrelse ned.

Ligger du mellem to størrelser er løsningen en indlægssål. Det er en enkel og ofte overset løsning der fungerer fremragende. Med en indlægssål kan du gå ½ størrelse op eller ned. I vinterperioden kan du også vælge en indlægssål med uld og kuldeskjold, og du kan dermed endnu bedre holde fødderne varme.

I mange af vores styles anvender vi vores specielle Copenhagenshoes latex-skum i indersålerne. Det gør at skoene er meget komfortablere at gå med. Skummet vil efter et par uger give sig en smule under vægten af foden. Det er helt normalt.

Vores superdygtige kundeservicekollegaer sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os på e-mail eller telefon, så hjælper vi dig hvis du har spørgsmål til en vare angående størrelse, farve eller pasform.

Husk at du altid har gratis ombytning, og vi kan helt sikkert finde den rigtige størrelse til dig. Vi håber du bliver lige så vild med din sko, som vi har været med at designe dem. Rigtig god fornøjelse.

Du kan fange os fra kl. 9–15:30 på alle hverdage.

Ring eller skriv til os:

Tlf.: +45 2020 0179
Kontakt os på e-mail

Lad os hjælpe hinanden

We Care

Vi kan alle gøre en forskel. Både dig som forbruger, og os som producent. Vi skal sammen træffe de rigtige valg.

Vi prøver at gøre en forskel med We Care. Alle vores styles/designs som bærer vores ”We Care” logo er syet i læder der udelukkende er forarbejdet ved brug af bæredygtige metoder.


Læs mere

Vores historie

Copenhagenshoes

Hos Copenhagenshoes er lækre, veldesignede og komfortable sko vores passion, og den kærlighed flyder gennem alt hvad vi gør, og den passion og kærlighed vil vi gerne dele med dig. Du finder Copenhagenshoes i førende sko- og modebutikker i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Finland og Holland samt i de største danske og europæiske webshops.


Læs mere